taalcursus
pagina-informatie.nl

Hoofdpagina | Favorieten | Alle onderwerpen | Statistieken | Meedoen?


  Advertentie



  Taal leren bij Studieplan

Maak nu gratis kennis met de unieke studiemethode en ervaar zelf hoe snel én gemakkelijk je studeert met een taalcursus van Studieplan. Een taal leren voor op vakantie? Met de unieke studiemethode heb je de taal zo onder de knie! Nergens studeer je goedkoper, kijk en vergelijk! Grootste en goedkoopste aanbod al v.a. € 12,- Leer snel en gemakkelijk je favoriete taal Lekker thuis in je eigen tempo Leer de perfecte uitspraak door native speakers


  LOI Taalcursussen

De taal leren van je favoriete vakantieland? Voor je werk taalkennis opdoen? De LOI heeft de cursus voor jou. Voor beginners en gevorderden, met of zonder docent. Dankzij de unieke methode is een taal leren nu leuker dan ooit! Je leert nu dus snel een vreemde taal, gewoon vanuit huis.




  Taal Cursus van de NHA

NHA is één van de grootste taalopleiders van Nederland, met een keuze uit ruim 70 talen. Dankzij de beproefde E.L.S.-methode leert u snel en gemakkelijk de taal van uw dromen: Lekker thuis in uw eigen tempo. Al na de eerste lessen bezit u een flinke woordenschat en voert u de eerste gesprekken. Kies uit meer dan verschillende vreemde 70 talen!


  Leer een taal vie de NTI

Bent u geïnteresseerd in andere landen en culturen en gaat u graag naar het buitenland? Dan komt het goed uit wanneer u de taal beheerst die in dat land gesproken wordt. Een taal leert u eenvoudig en snel bij het NTI. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een taal komt bij iedere cursus aan bod. U kunt bij het NTI kiezen uit ruim 20 taalcursussen voor zowel beginners als gevorderden.


  Thuisstudie Talen
Het volgen van een thuis studie in een vreemde taal is niet altijd makkelijk, maar de aanhouder wint, gewoon blijven studeren en blijven oefenen, want bij het volgen van een taal cursus draait alles om herhaling en oefenen


 

Copyright © 2016 pagina-informatie.nl

Er staan 32 links op deze pagina.
Laatst aangepast: 15-05-2022
Meld een URL!